Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Meyvelerdeki renkli bileşik, sebzeler sigara içenlerin akciğer kanseri riskini azaltabilir

Yeni bir çalışmaya göre, portakal, tatlı kırmızı biber ve diğer meyve ve sebzelerde bulunan bir bileşik, sigara ile ilişkili akciğer kanseri riskini azaltma potansiyeline sahiptir.
[Portakal]
Portakal, tatlı kırmızı biber ve diğer meyve ve sebzelerde bulunan beta-kriptoksantin, akciğer kanseri riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Kanser Önleme Araştırması dergisinde yayınlanan çalışma, beta-kriptoksantin (BCX) olarak adlandırılan pigmentin, nikotinin akciğer tümörü büyümesini hızlandırmak için gereken reseptör sayısını nasıl azalttığını açıklamaktadır .

Nikotin, tütün ve bazı e-sigara sıvılarında bulunan bağımlılık yapan bir kimyasaldır .

Jean Mayer Amerika Birleşik Devletleri Ziraat Bölümü, Boston'daki Tufts Üniversitesi'nde Yaşlanan İnsan Beslenmesi Araştırma Merkezi'nden ortak yazar Xiang-Dong Wang ve meslektaşları, sonuçlarının BCX'de yüksek meyve ve sebze yemenin azaltacağını gösterdiğini söylüyor sigara içmeden kaynaklanan akciğer kanseri riski .

Bu yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 222.500 civarında yeni akciğer kanseri vakası teşhis edilecek ve hastalıktan 155.000'den fazla ölüm olacak.

Sigara içmek akciğer kanserinin önde gelen bir nedenidir. Amerikan Akciğerler Birliği'ne göre, Aspire AVP AIO POD Kit Elektronik Sigaralar sigara içen erkeklerin akciğer kanseri gelişme olasılığı sigara içmeyenlere göre 23 kat daha fazla iken, sigara içen kadınların sigara içmeyen meslektaşlarına göre 13 kat daha fazla hastalık riski vardır.

İkinci el dumana maruz kalma aynı zamanda ABD'de sigara içmeyenler arasında her yıl yaklaşık 7,330 ölüme neden olan akciğer kanseri için bir risk faktörüdür.

Nikotin ve akciğer tümör büyümesi
Tütün dumanında, çoğu kanserojen olan veya kansere neden olan, iqos heets cesitleri sigara satış soluma üzerine akciğerleri kaplayan hücrelere zarar veren 7.000'den fazla bileşik vardır.

Nikotin doğrudan akciğer kanserinin bir nedeni olarak görülmese de, çalışmalar bağımlılık yapıcı bileşiğin akciğer tümörlerinin büyümesini teşvik edebileceğini göstermiştir.

Wang ve meslektaşları, solunduğunda, nikotinin, nikotinik asetilkolin reseptörü α7 (α7-nAChR) olarak bilinen akciğer yüzeyindeki reseptörlere bağlandığını açıklar. Bu, hücre proliferasyonuna ve kanser büyümesinde rol oynayan yeni kan damarlarının oluşumuna neden olan bir sinyal kaskadına yol açar.

Ayrıca, nikotin, a7-nAChR'nin üretimini arttırır ve bu reseptörlerin daha fazla olması, nikotinin, aspire nautilus elektronik sigara içenler arasında akciğer kanseri hücrelerinin büyümesini teşvik eden sinyal kaskadı ne kadar güçlü olursa o kadar fazla bağlanır.

Bununla birlikte, IQOS Heets Purple Sigara Tütünü 3 multi Wang ve arkadaşları BCX'in akciğerlerdeki α7-nAChR reseptörlerinin miktarını azaltmada etkili olabileceğine inanmakta ve bu durum akciğer kanseri hücrelerinin büyümesini azaltabilmektedir.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

Disneyland 1972 Love the old s