Disneyland 1972 Love the old s
Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Sigarayi Bırakmak için NRT Tedavisi

NRT'leri kullanın
NRT, ilaç veya terapi yardımı olmadan soğuk hindilere çıkmak veya sigarayı bırakmak sigarayı bırakmak için popüler bir yoldur. Ancak, yalnızcaYüzde 6 Güvenilir Kaynakbu bırakma girişimlerinin başarılı. Nikotin bağımlılığının gerçekte ne kadar güçlü olduğunu hafife almak kolaydır .

NRT'ler sigarayı bırakma ile ilişkili yoksunluk belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olabilir.
NRT, sigarayı bırakma girişiminizi engelleyebilecek, aşta olduğunuz istekleri ve geri çekilme semptomlarını azaltabilir. NRT'ler vücudunuzu sigaradan arındıracak ve sizi tütünde bulunan diğer kimyasallara maruz bırakmamaya karşı korurken size kontrollü bir nikotin dozu sağlayacaktır.

ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) onaylı Güvenilir Kaynak beş tür NRT:

cilt yamaları
sakız
pastiller
burun spreyi (sadece reçete)
inhaler (sadece reçete)
NRT yolundan gitmeye karar verdiyseniz, sigarayı bırakmadan önce dozunuzu bir sağlık uzmanıyla görüşün. NRT'yi kullanarak sigarayı bırakma olasılığınızın daha yüksek olacağını unutmayın, bunun amacı, Vaporesso Armour Pro Kit Elektronik Sigara yalnızca tütün kullanmak değil, nikotin bağımlılığınızı tamamen sona erdirmektir.

Bu ürünleri kullanırken baş dönmesi, halsizlik, bulantı, kusma, hızlı veya düzensiz kalp atışı, ağız problemleri veya cilt şişmesi yaşarsanız sağlık uzmanınıza danışın.

3. Nikotin dışı ilaçları düşünün
Fda var onaylı Güvenilir KaynakSigara içenlerin sigarayı bırakmalarına yardımcı olmak için nikotin içermeyen iki ilaç. Bunlar bupropion (Zyban) ve varenicline (Chantix).

Bupropion ve varenicline, istek ve yoksunluk semptomlarını azaltmaya yardımcı olabilecek nikotin dışı ilaçlardır.
Reçeteye ihtiyacınız olacağından, sigarayı bırakmanıza yardımcı olmak için bunlardan birini denemek istediğinizi düşünüyorsanız, sağlık uzmanınızla konuşun.

Bupropion beyindeki nikotin özleminde rol oynayan kimyasallara etki eder ve nikotin yoksunluğu ile ilgili istek ve istekleri azaltır. Bupropion 12 hafta boyunca tablet şeklinde alınır, ancak o zaman başarılı bir şekilde sigarayı bıraktıysanız, Iqos fiyat sigara tekrarı riskini azaltmak için 3 ila 6 ay daha kullanabilirsiniz.

Vareniklin, beyindeki nikotin reseptörleri ile etkileşime girerek, tütün kullanımından aldığınız keyfi azaltmanıza neden olur ve nikotin yoksunluk semptomlarını azaltır. Varenicline, 12 hafta boyunca kullanılır, ancak yine de, alışkanlığı başarıyla başlattıysanız, sigarayı bırakma riskini azaltmak için ilacı 12 hafta daha kullanabilirsiniz.

Bu ilaçların kullanımına dahil olan riskler arasında davranış değişiklikleri, moral bozukluğu, saldırganlık, düşmanlık ve intihar düşünceleri veya eylemleri bulunur.

4. Davranış desteği isteyin
Sigara içmeye olan duygusal ve fiziksel bağımlılığı bırakma gününüzden sonra nikotinden uzak durmayı zorlaştırır. Bırakmak için, bu bağımlılıkla başa çıkmanız gerekir. Danışmanlık hizmetleri, kendi kendine yardım malzemeleri ve destek hizmetlerini denemek, bu süre boyunca size yardımcı olabilir. Fiziksel semptomlarınız zamanla düzeldikçe, Iqos Fiyat duygusal olanlarınız da artacaktır.

Bireysel danışmanlık veya destek grupları, uzun süreli sigara bırakma şansınızı artırabilir.
NRT, bupropion ve varenicline gibi ilaçların davranışsal destekle birleştirilmesinin uzun süreli sigara bırakma şansını yüzde 25'e kadar arttırdığı gösterilmiştir .

Davranışsal destek yazılı bilgi ve tavsiyelerden grup terapisine veya şahsen, telefonla veya çevrimiçi olarak kişisel danışmanlığa kadar değişebilir. Kendi kendine yardım malzemeleri muhtemelen hiç destek vermemekle birlikte bırakma oranlarını arttırıyor, ancak genel olarak, bireysel danışmanlık en etkili davranışsal destek yöntemidir.

Ulusal Kanser Enstitüsü (NCI) destek hizmetleri yoluyla sigarayı bırakmak isteyen herkese yardım sağlar:

sigara içme hattı: 1-877-44U-QUIT (1-877-448-7848)
yerel ve eyalet çıkış noktaları: iqos 3 heets sigara fiyati cesitleri 1- 800-QUIT-NOW (1-800-784-8669)
LiveHelp çevrimiçi sohbet
Smokefree web sitesi
SmokefreeTXT kısa mesaj servisi
heyecan
Facebook
Instagram
Nicotine Anonymous (NicA) gibi destek grupları da faydalı olabilir. NicA, 12 isimsiz Adsız Alkolik İşlemini tütün bağımlılığına uygular. En yakın NicA grubunu web sitelerini kullanarak veya 1-877-TRY-NICA (1-877-879-6422) numaralı telefonu arayarak bulabilirsiniz.

5. Alternatif tedavileri deneyin
Bazı insanlar sigarayı bırakmalarına yardımcı olmak için alternatif tedavileri yararlı buluyor, ancak şu anda bunların hiçbirinin dumansız olma şansınızı artıracağına dair güçlü bir kanıt bulunmuyor ve bazı durumlarda bu yöntemler kişinin daha fazla sigara içmesine neden olabilir. .

Sigarayı bırakmanıza yardımcı olacak bazı alternatif yöntemler şunları içerebilir:

E-sigaralar, sigarayı bırakma konusunda yardımcı olmak için ümit verici araştırma sonuçları vermiştir.
filtreler
sigara caydırıcıları
elektronik sigaralar (e-sigaralar)
tütün şeritleri ve çubukları
nikotin içecekler, lolipoplar, çubuklar ve dudak balsamları
hipnoz
akupunktur
mıknatıs tedavisi
soğuk lazer tedavisi
otlar ve takviyeleri
yoga , farkındalık ve meditasyon
E-sigaralar
E-sigaraların sigarayı bırakma yardımı olarak satılmadığı, ancak sigara içen birçok insanın alışkanlıktan vazgeçme yöntemi olarak gördükleri görülmektedir.

E-sigaralar şu anda çok sıcak bir araştırma konusu. Araştırmalar, Vaporesso Revenger 220W Kit Elektronik Sigara e-sigaraların sigaralardan daha az bağımlılık yarattığını, e-sigara kullanımındaki artışın,bağlantılı Güvenilir KaynakSigarayı bırakmada önemli bir artış olduğu ve günlük e-sigara kullanan sigara içenlerin e-sigara kullanmayan insanlardan daha çok sigarayı bırakma olasılıkları daha yüksektir .

E-sigara kullanmanın kazancı risksiz olmayabilir. Çalışmalar, e-sigaraların potansiyel olarak DNA hasarına neden olarak tütün sigaraları kadar zararlı olduğunu ve arteriyel sertlik, kan basıncı ve kalp atım hızındaki bir artışla bağlantılı olduğunu göstermiştir .

Sigarayı bırakmak planlama ve taahhüt gerektirir - şans değil. Tütün kullanımını durdurmak ve buna bağlı kalmayı taahhüt etmek için kişisel bir plana karar verin.

Tüm seçeneklerinizi tartışın ve sigarayı bırakma sınıfına mı katılacağınıza, bir sigara bırakma hattını arayacağınıza, bir destek toplantısına mı gideceğinize, çevrimiçi destek veya kendi kendine yardım rehberliği arayacağınıza veya NRT'ler veya ilaçlar kullanıp kullanmayacağınıza karar verin. Bu yöntemlerden ikisinin veya daha fazlasının bir arada kullanılması, dumansız olma şansınızı artıracaktır.

Bu adımları denemenin yanı sıra, sigarayı bırakmak için en iyi uygulamaları seçmemize göz atabilirsiniz .
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE