XtGem Forum catalog
Home
iqos heets bilgilendirme, inceleme ve satis sayfasi. iqos cesitleri ve kullanici yorumlari.

Elektronik Sigara ile Esrar Tuketimi Raporu - 2

Esrar sınırı
Esrar ana akıma girerken, Vaporesso Luxe 220W Kit Elektronik Sigara tüketmek isteyenler bir dizi seçeneğe sahipler.

Esrar Yasaları Reformu Ulusal Örgütü İcra Direktörü Erik Altieri, Healthline’ya hukuk devletlerinde çok çeşitli seçenekler olduğunu söyledi.

"Şu anda düzenlenen bir pazarda birkaç eyalette bakarsanız, düzenlemenin getirdiği şeyin bireylerin esrarlarını tüketmeleri için daha çeşitli seçenekler olduğunu göreceksiniz" dedi.

"Bu, farklı yenilebilir çeşitlerden oluşan bir seçki içeriyor. Topikal losyonları, ağız yoluyla alınan tentürleri, buharlaştırıcı kalemleri, yamaları, bir eklemin klişeleşmiş iqos heets amber sigara tütünü içimi ile ilgili olmayan her türlü şeyi içerir "dedi. "Çok popülerler. Colorado gibi yerlerde, bu ürünlerin satışları, satışlarının çoğunu çoğullaştırmaya başladı. "

Yasal pazar ayrıca, psikoaktif yüksek olmadan esrarın terapötik faydasını isteyenlere seçenekler sunar.

Healthline, elektronik sigara esrarın psikoaktif olmayan bir bileşeni olan esrarın (CBD) içerdiği bir dizi tedavi edici krem ​​ve losyon sunan Kanadalı bir chiropractor olan Dr. Andrew Kerklaan ile konuştu.

Healthline'a yaptığı açıklamada, esrarın araştırılmasında, sadece yüksek olmanın ötesinde bir dizi fayda sunduğunu söyledi.

"Kannabinoidlerden nasıl yararlanabilecekleri hakkında sorular soran birçok hastam oldu" dedi. "Bir klinisyen olarak, hiç araştırma yapmadım, endokannabinoid sistem hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Öğrenmenin ve çalışmanın benim görevim olduğunu hissettim, bu yüzden konferanslara katıldım ve elimden geldiğince fazla araştırma yaptım ve kannabinoidlerin insan sağlığı ve insan yararı için kesinlikle büyük bir potansiyel sunduğundan çok netleşti. Potansiyeliyle çelişen kullanımıyla ilgili oldukça etkileyici bir tarihsel kısıtlama var. Kısıtlamalar, araştırma eksikliğine neden olur ve araştırma eksikliği, kısıtlamaların yerinde kalmasına neden olur. "

Şimdi bu kısıtlamalar birçok alanda kaldırılmaya başlandı - Kanada bu ay esrarı tamamen yasallaştırmaya ayarlandı - Trivers'in çalışması gibi daha fazla araştırma başlıyor.

Trivers, özellikle de esrar kullanımının gençler için geçerli olduğu gibi hala bilinmeyen birçok şey olduğunu, ancak bazı bilinen gerçeklerin olduğunu kabul ediyor.

"Günümüzde e-sigaralarda esrar kullanımının diğer sağlık durumlarına karşı sağlığa özgü etkileri hakkında sınırlı kanıt var ve bu konuda daha fazla araştırma faydalı olacaktır" dedi. "Ancak, esrar tetrahidrokanabinol veya THC içerdiğinden, nasıl kullanıldığına bakılmaksızın esrar kullanımıyla ilgili sağlık riskleri var. Bu nedenle, e-sigaraların gençlik tarafından herhangi bir şekilde kullanılması, esrar vermek için kullanılıp kullanılmadığı dahil olmak üzere güvenli değildir. Gençler arasında esrar kullanımı öğrenme ve hafızayı olumsuz yönde etkileyebilir ve daha sonraki akademik başarıları bozabilir. "

Güvende kalmak
Esrar politikası söz konusu olduğunda, Amerikalılar büyük ölçüde konuşurlar.

HEALTHLİNE İŞ ORTAĞI ÇÖZÜMLERİ
İstediğiniz Zaman Dakikada Doktordan Yanıt Alın
Tıbbi sorularınız mı var? Yönetim kurulu onaylı, deneyimli bir doktorla çevrimiçi veya telefonla bağlanın. Çocuk doktorları ve diğer uzmanlar 7/24 hizmetinizdedir.

10 Amerikalıdan yaklaşık 6 tanesi önceki nesillerin tutumlarından belirgin bir değişiklik olan yasallaştırmayı desteklemektedir.

Öyleyse, yasallaşmanın ortaya çıkması ve şimdilik göreceli araştırma eksikliği ile tüketiciler için en iyi yol ne?

Esrarın hala yasadışı olduğu durumlarda, Vaporesso Renova Zero Pod Elektronik Sigara Altieri, tüketicilerin bir karaborsa satıcısının belirli bir günde neler sunabileceği ile sınırlı olduğunu ve genellikle ürünün nereden alındığı hakkında hiçbir bilgisi olmadığını söylüyor.

Ancak yasallaştırma ile tüketicilere sunulan ürünleri daha iyi anlama gücü veren yönetmelikler geliyor.

Ancak bu güç ile sorumluluk gelir.

"Onus'un bir kısmı, araştırma yapmak ve ürünlerinin nereden temin edildiğini bilmek tüketicinin üzerinde" dedi. "Bunun bir kısmı, hangi ürünlerin satıldığını düzenleyen sorumlu düzenlemeler bulunduğundan emin olduklarından ve işletmeleri raflarına koydukları ürünlerden sorumlu tuttuklarından, devlet düzenleyicilerine de düşüyor."

Bazı eyaletlerin - özellikle de Colorado ve California - esrar ürünleri için test koşullarını getirdiğini ve listelenen gücün doğruluğunu temin ettiğini belirtti.

Ayrıca, bu gözetimin, e-sigaralar gibi dağıtım cihazlarının belirli standartlara uymasını sağlamaya yardımcı olabileceğini de belirtti.

Günün sonunda, hem Altieri hem de Trivers, esrar, sigara ve e-sigaraları genç beyinlerden uzak tutmanın en iyisi olduğu konusunda hemfikirdir.

"Herkes gençlerin e-sigara kullanımının tehlikelerini tanımasına ve önlenmesine yardım etmede rol oynayabilir" diye yazdı. "Ebeveynlerözellikle Tütün içermeyen ve çocuklarının e-sigaralar dahil olmak üzere herhangi bir tütün ürününün ikinci el emisyonlarına maruz kalmamasını sağlayarak olumlu bir örnek oluşturabilir. "

"Artık e-sigaraların gençler arasında en yaygın olarak kullanılan tütün ürünü olduğunu ve birçoğunun, gelişmekte olan ergenin beynine nikotin maruziyetinin olumsuz etkileri ve aynı zamanda gelişmekte olan ergenin beynine olumsuz etkileri de dahil olmak üzere, bu ürünlerin tehlikelerinin farkında olmadığını biliyoruz. öğrenme, hafıza ve daha sonra akademik başarı üzerine esrar. Bu nedenle, gençlerin e-sigaralar dahil her tür tütün ürününü kullanmanın risklerinin farkında olmalarını sağlamak çok önemlidir. "
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE